Der går stadig lidt tid inden OnePlus 7 bliver en realitet, men der begynder ganske roligt at dukke billeder og informationer op om flagskibet. I mandags kunne vi skrive, at OnePlus 7 ser ud til at få et pop-up kamera, så skærmen er helt fri fra notch. I samme artikel blev det afsløret at den bliver første OnePlus mobil med et tredobbelt kamera.

Men nu er der nydt om den kommende mobiltelefons indmad. En udenlandsk forhandler, Giztop.com, har nemlig afsløret en lang række specifikationer om den. De skriver desuden at den får “verdens hurtigste oplåsning”. Det lyder som noget OnePlus kunne reklamere med.

Her får du alle specifikationerne:

ONEPLUS 7 SPECIFIKATIONER
Mål og vægt161.3 x 76.1 x 8.8 mm
Skærm6,5 tommer
Gorilla Glass 6
ProcessorSnapdragon 855
Batteri4000 mAh med Warp Charge
RAM8 eller 12GB
Lagerplads128 eller 256GB
Kamera48MP+20MP+5MP, 16MP pop-up selfie kamera
OSOxygenOS på Android 9 Pie